Sedat Peker'in rüşvet iddiaları siyasetin gündeminde! Kemal Kılıçdaroğlu çok sert çıktı

Sedat Peker'in rüşvet iddiaları siyasetin gündeminde! Kemal Kılıçdaroğlu çok sert çıktı
Sedat Peker'in çok konuşulan "12 milyonluk rüşvet" iddiasının akabinde CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendi ifadesiyle "milletin parasını çalanlar" için "Milletin parasını çalan herkes, benim için aynıdır demiştim. Bizden yana, onlardan yana tefeci yok, hepsi millet düşmanı. Bu düzenden yararlanarak zenginleşen bana gelemez. Kimden yana olursa olsunlar, milletten yana değiller" ifadelerini kullandı.

Organize suç örgütü olması nedeniyle hakkında arama emri olan Sedat Peker, “Deli Çavuş” isimli sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla günde. Peker, son olarmi belirlemeye devam ediyor. Son olarak dün yaptığı paylaşımlarda AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu'nun Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren’den 12 milyon TL rüşvet istediğini iddia etmişti.

Peker'in iddiasının akabinde CHP, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nden arka arkaya tepkiler gelmiş, konuya ilişkin açıklama yapılmasını talep etmişlerdi.

"MİLLETTEN YANA DEĞİLLLER"

Dünden beri gündem olan konuyla ilgili olarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından rüşvet ve haksız kazanç düzeniyle zenginleşenlere yönelik şunları söyledi.

"Milletin parasını çalan herkes, benim için aynıdır demiştim. Bizden yana, onlardan yana tefeci yok, hepsi millet düşmanı. Borsada soyulan küçük yatırımcı da telafi edilecek. Bu düzenden yararlanarak zenginleşen bana gelemez. Kimden yana olursa olsunlar, milletten yana değiller."