İstanbul'da intihar girişimi paniği! Tramvay seferleri durduruldu

İstanbul'da intihar girişimi paniği! Tramvay seferleri durduruldu
İstanbul Fatih'te dün gece saatlerinde vince çıkan bir kişi intihar etmeye kalktı. İkna çabaları sabah saatlerine kadar uzayınca tramvay seferleri durdurulmak zorunda kaldı. İşe gitmek isteyen vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Fatih Beyazıt'ta dün gece saatlerinde bir kişi vincin tepesine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin polis güçlerine haber vermesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri intikal etti. Sabah saatlerine kadar devam eden ikna çabaları sonuçsuz kalınca Kabataş-Bağcılar tramvayının Yusufpaşa-Sultanahmet durakları arasındaki seferler iptal edildi. İntihar girişiminde bulunan kişinin ikna edilmesinin ardından durdurulan seferler eski haline döndü.

İntihar girişiminde bulunan vatandaş ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. 

AÇIKLAMA GELDİ

Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada, "T1 tramvay hattı güzergahında bulunan vinç üzerinde yaşanan intihar girişimi ve emniyet güçlerinin devam eden ikna çalışması nedeniyle güvenlik amaçlı hattımızın enerjisi kesilmiştir. Seferlerimiz Kabataş-Sultanahmet ve Bağcılar-Yusufpaşa arasında yapılmaktadır.T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’mızda seferlerimiz normale dönmüştür." ifadeleri kullanıldı.