Olgun Şimşek Cici filmiyle merak konusu oldu! Twitter'da herkes onu konuştu

Olgun Şimşek Cici filmiyle merak konusu oldu! Twitter'da herkes onu konuştu
Birçok ünlü yapımda oynayan usta oyuncu Olgun Şimşek, şimdilerde Netflix'te yayında olan Cici filmiyle gündeme geldi. Twitter'da da çok konuşulan Olgun Şimşek'in rolü ve hayatı merak konusu oldu.

Netflix’de Cici filminin vizyona girmesiyle oyuncular arasında yer alan Olgun Şimşek arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Cici filminin fragmanında da görünen Olgun Şimşek'in, Cici filminde hangi rolde oynadığı merak ediliyor. Peki, Olgun Şimşek kimdir? Cici filminde hangi rolde oynadı?

OLGUN ŞİMŞEK KİMDİR?

Olgun Şimşek, 1971 yılında Bursa Büyükorhan ilçesine bağlı olan Yenice köyünde doğmuştur.

Babası Bingöllü, anne ise Bursalı olan Olgun Şimşek, birde kız kardeşe sahip. Öğretmen bir babanın oğlu olan Olgun Şimşeğin çocukluğu Yenice ve Afyon Alpaslan köyünde geçmiştir.

Liseyi Adapazarı Harbiye Öğretmen Lisesi’nde yatılı okuyan Olgun Şimşek, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Sinema hayatına 1993 yılında başlayan Olgun Şimşek, Yılmaz Erdoğan- Demet Akbağ Tiyatrosu’nda sahnelenen Otogargara adlı oyunda yer alarak başlar.

Televizyon ekranlarında İbo Show’da İbrahim Tatlıses’in pişekarı ‘Güçlü’ rolüyle hafızalara kazınan Olgun Şimşek daha pek çok rolde oynadı.