Berdan Mardini rap şarkı çıkardı: Sana keko diyorlar, sana kıro diyolar, sana gundi diyorlar, oy dilo

Berdan Mardini rap şarkı çıkardı: Sana keko diyorlar, sana kıro diyolar, sana gundi diyorlar, oy dilo
Ünlü şarkıcı Berdan Mardini rap parçası çıkardı. 'Ey Yüreğim' isimli rap şarkısını yayınlayan Berdan Mardini'ye farklı tepkiler geldi. "Sana keko diyorlar, sana kıro diyolar, sana gundi diyorlar, oy dilo" sözleri gündem oldu.

Şarkıcı Berdan Mardini ‘Ey Yüreğim’ adlı son şarkısıyla rap müzik dünyasına katıldı. Berdan Mardini, geride bıraktığımız günlerde dijital platformlarda paylaşılan ‘Ey Yüreğim’ adlı şarkısının gerçek aşk için yazılmış bir ağıt olduğunu belirtti.

Sözleri Ferzinde Kaya, müziği Hakan Demirtaş'a ait olan şarkıya bir de video klip çekildi. Video klibin yönetmen koltuğuna da Berdan Mardini oturdu.

Şarkıyla alakalı açıklamalar yapan Berdan Mardini şunları söyledi:

“Ey Yüreğim” gerçek aşk için yazılmış bir ağıttır… Bütün ilişkilerin ve aşkların sahteleştiği günümüz dünyasında, insanoğlu en çok kaybettiği duyguları arıyor. Aşk, sevgi, sevda, hasret, özlem modern zamanda hayatımızda yeri olmayan duygulara dönüştüler. Şimdiki aşklar bir story atmak için başlıyor, bir sosyal medya hikayesine dönüp yok oluyor… Eski aşkları, sevdaları, değerleri hatırlatanları köylülükle, gericilikle, eski kafalılıkla, kırolukla suçlar oldu insanlar… İşte bu yüzden diyoruz ki, “ey yüreğim sen bunları dinleme, sana gundi diyorlar, sana köylü diyorlar, sana ne derlerse desinler, sen dürüst ol, dik ol, sadık ol, vefalı ol…” Ferzinde Kaya’nın bu güzel sözlerini, Hakan Demirtaş besteledi. Bana da yorumlamak kaldı. Umarım beğenirsiniz. “Ey Yüreğim” artık sizlere emanet…