Yeni Akit 6 yaşındaki çocuğa tecavüz iddiasıyla ilgili yürüyen Kılıçdaroğlu'na saldırdı

Yeni Akit 6 yaşındaki çocuğa tecavüz iddiasıyla ilgili yürüyen Kılıçdaroğlu'na saldırdı
Hükümete olan yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesi, 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesi ve yıllarca tecavüze uğramasını protesto etmek için yürüyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırdı. Yeni Akit gazetesi yürüyüşü "Ahlaksız yürüyüş" olarak verdi.

Dün partisinin milletvekillerini TBMM'de acil toplantıya davet eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanlığı önüne yürüdü. Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in çocuğunun 6 yaşında evlendirilmesi ve senelerce tecavüze maruz kalmasıyla alakalı konuşan Kılıçdaroğlu, sert sözler söyledi.

Yeni Akit gazetesi ise CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünü "Ahlâksız yürüyüş" manşeti ile verdi. Haberde, Hiranur Vakfı'ndaki çocuk istismarı olayı "yargılama aşamasındaki bir iftira" olarak tanımlandı.

Haberde, "Partisindeki yargı kararıyla tescillenmiş 40'tan fazla taciz, tecavüz ve pedofili vakasını görmezden gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu, yargılama aşamasındaki bir iftira üzerinden Adalet Bakanlığı'na yürüdü" ifadelerine yer verildi.

Haberde Kılıçdaroğlu "birçok tecavüzcüyü terfi ettiren" ifadeleriyle hedef alınırken; "Parti yöneticileri ve vekillerle birlikte Adalet Bakanlığı'na sözde adalet yürüyüşü yaparak şova yeltendi" denildi.