Özgür Özel'in ifşalarıyla gündem olan Eminimsi kim? Neler paylaştı?

Özgür Özel'in ifşalarıyla gündem olan Eminimsi kim? Neler paylaştı?
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in ifşaları ile gündem olan 'eminimsi' hesabı kimin? Eminimsi hesabından neler paylaşıldı. 'Eminimsi' kim, Twitter hesabından neler söyledi? Emin Şen kimdir, ne iş yapar?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in ifşaları ile meydana çıkan ve geçmişte Twitter'da 'eminimsi' ismini kullanan AK Partili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'danışmanı' (düne dek müşavir idi) Emin Şen'in geçmişteki paylaşımları meydana çıktı.

Atatürk'ün kabrine "yakılacak" dediği ve FETÖ'ye destek verdiği görülen Emin Şen'in eski paylaşımları sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki çekti.

T24'ün haberine göre AK Partili İçişleri Bakanı Soylu'nun 28 Aralık 2013'te, firari FETÖ'cü Emre Uslu ve "eminimsi" kullanıcılarıyla sosyal medya sayfasından etkileşimi olduğu görüldü. Uslu'nun "Buyurun @suleymansoylu @eminimsi ile iş başında" paylaşımına Soylu, "Ne var bunda. düzeltiyorum bu geziden epey önce. ocak 2013 olabilir. Ama onu hedef göstermen bariz hata. Yakışmadı..." cevabını verdi. Ayrıca Uslu'nun paylaşımında ise "eminimsi" takma adlı kullanıcının Soylu ile 'ajans' fotoğrafını yüklediği görüldü.

'eminimsi' hesabından yapılan bazı paylaşımlar şu şekilde: