Sağlıkçılar maaşlarına 'yağa gelen' zam kadar zam istedi

Sağlıkçılar maaşlarına 'yağa gelen' zam kadar zam istedi
Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, en düşük memur maaşını sağlık çalışanları alıyor diyerek, sağlık çalışanlarının yağa gelen zam kadar maaşlarına zam istediğini ifade etti.

Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, sağlık çalışanlarının özellikle son günlerde yaşadığı ekonomik sıkıntıları ifade ederek, sağlık çalışanlarına acil bir şekilde seyyanen  zam verilmesi gerektiğini söyledi.

Sözcü'nün haberine göre, Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, sağlıkçıların zor günler geçirdiğini, sağlık çalışanının bordrosu ile anlattı. Köksal, " Döviz almış başını gidiyor, artan enflasyon nedeniyle ürünlerin etiketi günden güne değişiyor. Yani para pula döndüğü için fiyatlar cep yakıyor, yürek yakıyor. Seyyanen zam istiyoruz” diye konuştu.

Sağlık çalışanlarının indirimleri takip ettiğini ve ucuz yağ kuyruklarında beklediğini ifade eden Köksal, son günlerde gıda ürünlerine yapılan zamlardan ve alım gücü düşüklüğünden dolayı hayat pahalılığının olduğunu söyledi. Köksal, "Bizler tek maaş içinde yaşayacak adil bir düzenleme istiyoruz. Sağlık çalışanları can çekişiyor bizden söylemesi.” diye konuştu.