TOGG tanıtımında çirkin olay! Muhabire bağırıp bagajı kapattı

TOGG tanıtımında çirkin olay! Muhabire bağırıp bagajı kapattı
Yerli otomobil TOGG'un Bursa'daki tanıtımı sırasında çirkin bir olay yaşandı. İhlas Haber Ajansı muhabiri canlı yayında aracı tanıtırken bagaj kapağını açınca bir görevli muhabire bağırarak bagajı sert bir şekilde kapattı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG)'nun Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan fabrikasında çalışmalar son sürat devam ediyor. Üretim hatları için robotik üretim entegrason çalışmalarına da geçildi. Gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, "İlk elektrikli SUV aracımız 2022 sonunda üretim bandından indirilecek. 2023'ün ilk çeyreğinde akıllı cihazlarımızın lansmanına ve satışına başlarız" ifadelerini kullandı.

Tanıtımın gerçekleştirildiği fuar alanında ise tepki çeken bir olay yaşandı. İhlas Haber Ajansı muhabiri otomobili canlı yayında tanıttığı sırada TOGG görevlilerinin beklenmedik tepkisiyle karşılaştı. Canlı yayın esnasında otomobilin bagaj kapısını açan muhabire sert davranan görevliler bagajı da ani bir hareketle sert bir şekilde kapattı. Muhabire “Açmayın dedik ya” bağıran bir görevli muhabirin canlı yayında olduğunu söylemesine karşın çirkin hareketlerine devam etti.