Osmangazi Köprüsü'nde yılbaşı gecesi yaşananlarla ilgili açıklama! Ücretler iade edilecek

Osmangazi Köprüsü'nde yılbaşı gecesi yaşananlarla ilgili açıklama! Ücretler iade edilecek
Yılbaşı gecesi zamlı tarifeden ücret alınması için Osmangazi Köprüsü'nde yeni yıla dakikalar kala gişelerin kapatıldığı görülmüştü. Köprüyü işleten şirketten yapılan açıklamada olayın teknik sıkıntıdan kaynaklandığı ve ücretlerin iade edileceği belirtildi.

Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş., 31 Aralık 2021 gecesi Osmangazi Köprüsü'nden geçecek araçlardan yeni zamlı tarifeyle ücret alabilmek amacıyla yolcuları beklettiği doğrultusunda çıkan iddialara dönük açıklama paylaştı. Oluşan mağduriyetin teknik sorunlar sebebiyle olduğunu, 23.50 ila 00.30 saatleri arasında geçiş yapmaya uğraşan bütün araç sahiplerinin geçiş ücretlerinin hepsinin şirket tarafından karşılanacağı belirtildi.

Şirketin sosyal medya sayfasından paylaşılan açıklamada, "31 Aralık 2021 gecesi Osmangazi Köprü gişelerinde yaşanan beklemelerden dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Teknik aksaklıklar nedeniyle sürücülerimize kısa sürede olsa bir mağduriyet yaşattık. 23.50-00.30 saatler arasında geçiş yapmaya çalışan tüm araç sahiplerinin geçiş ücretlerinin tamamı şirketimiz tarafımızdan ödenecektir. Tamamen teknik bir aksaklıktan kaynaklanan bu sorun nedeniyle beklemek zorunda kalan araç sahiplerinden özür diliyoruz. Bu tip teknik aksaklıkların bir daha yaşanmaması için Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş. olarak gerekli tüm sistemsel iyileştirme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağı bilgisini kamuoyuna arz ederiz." ifadeleri kullanıldı.