Netflix'ten Ece Üner'e gönderme: Psikolojide bir kural varmış

Netflix'ten Ece Üner'e gönderme: Psikolojide bir kural varmış
Netflix Türkiye, spiker Ece Üner'in "Psikolojide bir kural varmış" sözlerine esprili bir göndermede bulundu. Ece Üner de Netflix'in bu paylaşımına cevap verdi.

Netflix Türkiye, İşin Aslı programında psikoloji ile alakalı yaptığı "Psikolojide bir kural varmış" tespitiyle sosyal medyada gündeme oturan spiker Ece Üner'e esprili bir biçimde gönderme yaptı. Ece Üner ise, Netflix'in paylaşımına cevap verdi.

Spiker Ece Üner, konuk olduğu Aslı Şafak’ın 'İşin Aslı' programında "Psikolojide bir kural varmış: 3 dakikadan fazla bir kavga uzuyorsa ve birisi meseleyi uzatıyorsa o seninle ilgili bir problem değildir. O, onunla ilgili problemmiş. Bunu anladığın andan itibaren zaten aydınlanıyorsun. Vay bana nasıl söylenir, vay beni sevmiyor mu, beni aşağılıyor mu, beni aldatıyor mu… Sen değilsin kardeş mesele. Egonu öldür. Ego zaten çok büyük bir düşman" açıklamasında bulundu.

NETFLIX'TEN ESPRİLİ GÖNDERME

Netflix Türkiye, sosyal medyada gündem olan konuşmaya göndermede bulunarak, "Psikolojide bir kural varmış, üst üste 3 kere bir diziyi önermene rağmen karşındaki kişi izlemiyorsa bu seninle ilgili değil onunla ilgili bir durummuş" ifadesini paylaştı.

Ece Üner de Netflix Türkiye'nin tweetine, kendi görselinin Netflix'in popüler dizisi Squid Game'de olan karaktere yerleştirilmiş halini paylaşarak, "Bence artık oyun sürelerini revize etmelisiniz" biçiminde yanıt verdi.

Netflix Türkiye de Squid Game'de olan bir başka karakterin yalnız olduğu bir anın gif'ini paylaşarak Üner'e cevap verdi.