Galatasaray taraftarı küplere bindi! "Fatih Terim istifa et"

Galatasaray taraftarı küplere bindi! "Fatih Terim istifa et"
Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, sahasında Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, karşılaşmanın son anlarında Fatih Terim'e ve takıma tepki gösterdi. Küplere binen taraftarlar, " Fatih Terim istifa et" diye ortalığı yıktı.

Süper Lig'in ikinci yarısını Giresunspor maçıyla açan Galatasaray'da beklenmedik bir skor yaşandı. Sarı-Kırmızılılar evinde oynadığı maçı 1-0 kaybetti. Maçın bitmesine 5 dakika kala Galatasaraylı taraftarlar yönetime tepki gösterdi. Fatih Terim de bu protestolardan nasibini alırken Sarı-Kırmızılı taraftarların öfkesi dinmedi.

"YÖNETİM İSTİFA SESLERİ"

Maçın bitmesine 5 dakika kala Sarı-Kırmızılı taraftarlar "Yönetim istifa ve Söylesene Fatih Hoca, takım niye oynamıyor" tezahüratlarında bulundu. Maçın son düdüğüyle birlikte protestosuna devam eden taraftarlar stadyumdan çıkmayarak tepkisine devam etti.

"KÖTÜ TEPKİLERİ HAK ETMİYORLAR"

“Maç bitince içeri gidiyordum ama tepkiyi duyunca geri geldim. Kimse bunu hak etmiyor, herkes iyi şeyler olsun diye uğraşıyor. Ben onların kötü zamanda yanlarındayım, iyi zamanda sahne onların olmalı. Çok üzüldüklerini biliyorum. Biz oyuncu iken soyunma odasında ağlardık. Oyuncularıma da onu söyledim. Kötü sözleri, kötü tepkileri hak etmiyorlar. Taraftar kızabilir, tepki gösterebilir ama kırıcı olmamalı. Galatasaray taraftarı da elbette alışkın değil böyle bir sürece. Futbolda yaşayacağız göreceğiz bakalım neler olacak.”