Babasından şiddet gören 15 yaşındaki kız çocuğu 4'üncü kattan atladı

Babasından şiddet gören 15 yaşındaki kız çocuğu 4'üncü kattan atladı
İstanbul'da babasından şiddet gören 15 yaşındaki kız çocuğu, 4’üncü kattaki evlerinin balkonundan atladı. Ağır yaralanan kız hastaneye kaldırılırken, babası tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde Ayşegül Ş. ile babası H.Ş. arasında gece saat 01.30 sıralarında sebebi bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı.

Tartışma giderek büyüde ve kavgaya dönüştü. Baba H.Ş., darp ettiği kızı Ayşegül Ş.'nin boğazını sıkmaya başladı. Bunun üzerine 15 yaşındaki Ayşegül Ş., 4’üncü kattaki evlerinin balkonundan kendini aşağı bıraktı.


Aşağı atlayan kız park halindeki bir aracın üzerine ve ardından asfalt zemine düştü. Çocuğun annesi ve yakınları sinir krizi geçirirken, caddede bulunan mahalle sakinleri ise yardımına koştu.

Ağır yaralanan Ayşegül Ş., çevredeki vatandaşlar tarafından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Yapılan kontrollerde belinde kırıklar olduğu tespit edilen kız, Sarıyer'deki başka bir hastaneye sevk edildi. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan saldırgan baba H.Ş. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Tutuklanan H.Ş cezaevine gönderildi.