Gaziantep’te bir öğretmen, lise öğrencisini tekme tokat dövdü

Gaziantep’te bir öğretmen, lise öğrencisini tekme tokat dövdü
Gaziantep’te bir lise öğretmeni, öğrencisini tekme tokat dövdü. Olayın ardından Gaziantep Valiliği, olaya ilişkin yasal işlem başlatıldığını duyurdu.

Gaziantep’te bir lise öğrencisi, öğretmeni tarafından şiddete maruz kaldı. Gaziantep Valiliği, olaya ilişkin yasal işlem başlattı.

Alınan bilgiye göre, Gaziantep’in Şahinbey ilçesindeki Bostancık Anadolu Lisesi’nde görevli bir öğretmen, ders esnasında öğrencisini tekme tokat dövdü. Öğretmenin öğrenciyi dövdüğü anlar ise başka bir öğrenci tarafından telefon kamerasıyla kayda alındı. Öğretmenin öğrenciye birkaç defa tokat atması görüntülerde yer alırken, görüntüler esnasında yerine geçmek için hareketlenen lise öğrencisine, öğretmenin tekme atmasıyla son buldu.

Öğrencinin şiddete maruz kaldığı görüntülerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Gaziantep Valisi Davut Gül, olaya ilişkin yasal işlem başlatıldığını açıkladı. Vali Gül, “Bostancık Anadolu Lisemizdeki bir öğretmenimizin öğrencilere uyguladığı şiddet görüntüleri üzerine yasal işlemler başlatılmış olup, konu valiliğimizce takip edilecektir” dedi.