Paris Saint-Germain'in yıldızı Kylian Mbappe ölüm tehditleri alıyor

Paris Saint-Germain'in yıldızı Kylian Mbappe ölüm tehditleri alıyor
Paris Saint-Germain'den yıldız oyuncusu Kylian Mbappe ölüm tehdidi alıyor. PSG'den ayrılmaya hazırlanan ve transferde adı Real Madrid ile anılan Kylian Mbappe, 1 Ocak'tan sözleşmesinin son 6 ayına girdi ve istediği kulüple görüşme yapma konusunda özgürlüğe kavuştu.

Fransız Lig devi Paris Saint-Germain'den ayrılmaya hazırlanan ve transferde adı sık sık Real Madrid ile anılan Fransız yıldız Kylian Mbappe ölüm tehdidi alıyor. 

Adı sürekli Real Madrid ile yan yana gelen Fransız yıldız oyuncu Kylian Mbappe, PSG'den ayrılmaya hazırlanırken aldığı ölüm tehditleriyle Fransa'nın  gündemine oturdu.

Nadir görülen bir hastalığı oolan Camille adındaki küçük bir kız çocuğu, sosyal medyadan yayınladığı bir görüntüde Mbappe'ye seslenerek takımda kalmasını ve ona ilham vermeye devam etmesini istedi.

Küçük PSG fanının bu videosuna bazı küfürlü, çirkin tepkiler geldi. Mbappe de bu olaya tepkisiz kalmayarak, "Yeni yılın kutlu olsun minik Camille'im. Savaşmaya devam et, hepimize hayat dersi veriyorsun" dedi. Yıldız futbolcu Mbappe, ahlak olarak da insanların dibe vurduğunu söyledi.

"MBAPPE, ÖLDÜN SEN"

Mbappe'nin bu paylaşımının ardından ise yıldız oyuncuya ölüm içerikli mesajlar ve tehditler gelmeye başladı. Bunlardan en dikkat çekeni ise, Mbappe'nin büyüdüğü, Paris'in kuzeydoğu banliyölerinde bir komün olan "Bondy'den" geldi.

Saldırgan bir grup, Mbappe'nin büyük ve meşhur duvar resminin olduğu yere gelerek, "Mbappe, sen öldün" ifadelerini yazdı.

Dünya Futbol Ödülleri gecesinde Yılın Futbolcusu ödülünü alan Fransız futbolcu geleceği hakkında konuşmuş ve, "Şu an geleceğim hakkında konuşma zamanı değil. Sadece Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e karşı şubat ve mart aylarında oynayacağımız maçları kazanmaya odaklandım. Şu kesin ki bu sezonu Paris'te tamamlayacağım. Ocak ayında Real Madrid'e gitmeyeceğim" ifadelerini kullanmıştı.