Uysallar dizisi bomba gibi geliyor! Haluk Bilginer ve Uğur Yücel başrolde

Uysallar dizisi bomba gibi geliyor! Haluk Bilginer ve Uğur Yücel başrolde
Netflix'in yeni dizisi Uysallar'ın oyuncu kadrosu belli oldu. Haluk Bilginer ve Uğur Yücel gibi usta isimlerin olacağı dizinin konusu da şimdiden merak uyandırdı.

Başrollerini Öner Erkan (Oktay Uysal), Songül Öden (Nil Uysal), Haluk Bilginer (Berhudar), Uğur Yücel'in (Olcay Uysal) oynadığı, oyuncu kadrosunda aynı zamanda Umut Yeşildağ (Ege Uysal), Nilay Yeral (Ece Uysal), Bilyana Jovanovska (Sofia), Serkan Altunorak (Suat), İbrahim Selim (Mert), Nezaket Erden'in (Yağmur) olduğu ‘Uysallar’ 30 Mart’ta Netflix’te ekranlarına gelecek.

UYSALLAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

‘Uysallar’, 2020 senesinde çarpık kentsel dönüşümlü İstanbul’un keşfedilmemiş sokaklarında ve yükselmeyi sürdüren plaza, rezidanslarında geçen, üst orta sınıf mimar Oktay Uysal’ın ve onun geniş sayılabilecek ailesinin kim olduğunu sorgulama ve uyanış hikayesini konu alıyor.

Uysal ailesi normal bir aile gibi gözüküyor, fakat her birinin birbirinden sakladığı ikili hayatları var. Aile mensupları birbirlerinden habersiz, hayal ettikleri yaşamları yaşarken, onların trajik, komik ve karanlık taraflarıyla tanışıyoruz.

‘Uysallar’, arka planda İstanbul’un tanımlanamayan kent görselliğinde seyirciye alternatif bir aile hikayesi anlatırken aynı zamanda “Ben en son ne zaman mutluydum?” diye sorduracak.