Ünlü Şarkıcı Alişan Kardeşi Selçuk Tektaş‘ı Andı

Ünlü Şarkıcı Alişan Kardeşi  Selçuk Tektaş‘ı Andı
Ünlü şarkıcı Alişan kardeşi Selçuk Tektaş‘ı vefatının 3’üncü yıl dönümünde andı.

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, 2021'de corona virüs sebebi ile tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Sosyal medya hesabı üzerinden ailesi ve kardeşiyle fotoğraflarını paylaşan Alişan, “3 koca yıl geçti sensiz. Tam da bu geceydi… 21 Temmuz 2021. Biz sen gittiğin günden beri, sensizliği hissettirmemek için çalışıyoruz Selçuk’um” ifadelerine yer verdi.

alisan.webp

Ünlü şarkıcı paylaşımında “Ama öyle bir dokunmuşsun ki hepimizin hayatına… Kardeş, oğul, eş, baba, ağabey, arkadaş, dost olmuşsun ki bize, nereye gitsem mutlaka iyiliğinin dokunduğu birisi çıkıyor karşıma ve seni anlatıyor. Ben de her defasında ‘Allah’ım iyi ki benim kardeşim olmuş’ diyorum içimden. ‘Hayatta değil ama hâlâ benim göğsümü kabartıyor, hâlâ dua alıyor herkesten. Şükürler olsun’ diyorum. Ben seni Eyşan’ıma, Ceylan’ıma, Burak’ıma ve Eliz’ime anlatmaya devam edeceğim” sözlerini kullandı.

Alişan “Fotoğraflarımız her sene biraz daha eskiyecek ama sen yüreğimizde hep en son görüştüğümüz halinle kalacaksın. Seni çok özledim, özledik. Allah’ım sana ve bu vesileyle yazdıklarımı okuyan herkesin kaybettiği yakınlarımıza rahmetiyle muamele edip, cennetiyle mükafatlandırsın İnşallah” ifadelerini kullandı.