Avatar Atakan Survivor’dan Çok Kazandığını İtiraf Etti

Avatar Atakan Survivor’dan Çok Kazandığını İtiraf Etti
Survivor All Star kadrosunda da yer alan ve birkaç kez yarışmaya katılan Survivor Avatar Atakan Hülya Avşar’ın konuğu oldu.

Survivor’un en iyi yarışmacılarından birisi olan Avatar Atakan, Hülya Avşar’ın programına konuk oldu. Survivor’a dair soruları samimiyetle yanıtlayan ünlü sporcunun özellikle kazanç konusunda söyledikleri gündem oldu.

Yarışmacılar Survivor’dan Ne Kadar Kazanıyor?

Her yarışma döneminde yarışmacıların yarışmalardan haftalık olarak ne kadar kazandığı açıklanıyordu. Resmi bilgiler olmasa da yaklaşık olarak kazançları gösterdiği düşünülen bu tablolarda yarışmacılar haftalık 60 bin TL ile 100 bin TL arasında para alıyordu. Survivor’da en çok kazanan yarışmacılardan birisi de Avatar Atakan.

Programda Survivor All Star’a katılma fikrinin olmadığını ancak sonrasında karar değiştirdiğini söyleyen Avatar Atakan’a Hülya Avşar "Çok para mı veriyor Acun size ne yapıyor?" diye sordu. Bu soru üzerin samimiyetle yanıt veren Avatar Atakan, güzel paraların kazanıldığını söyledi. Yarışmadan ziyade yarışmacıların daha çok kazanç ve yarışma sonrasındaki fırsatlar için tercih ettiği Survivor yarışması, kurgu iddialarının da sosyal medyada konuşulmasına neden oldu.

Survivor Atakan kazanç konusunda "Güzel para veriyor. Buradaki tabii ki platformun değeri de çok önemli hani sonuçta Survivor'ın bize kattığı oradaki yarışmacılara kattığı çok (telif) büyük şeyler var. Yani bunu tabii ki kullananlar var kullanamayanlar var doğru bir şekilde devam ettirenler var ettiremeyen var" diyerek samimi bir itirafta bulundu. Yarışmacı sosyal medyadan da iyi para kazandığını ifade etti.