Seda Sayan Programı Neden Bıraktı?

Seda Sayan Programı Neden Bıraktı?
Star TV’de yer alan Seda Sayan programı yayınlanmadı. Peki, Seda Sayan programı neden bıraktı? Seda Sayan program neden yayınlanmıyor?

Sabah ekran kuşağının en sevilen isimlerinden birisi olan Seda Sayan, en son Star TV’de ekranlara geilyordu. Sabahın Sultanı Seda Sayan adıyla yayınlanan program Star TV’nin yayın akışından çıkarıldı. Günlerden beri yeni bölümü yer almayan bu programın yerine üstelik yeni program başladı. Bu durum üzerine Seda Sayan programı neden bıraktı sorusu gündeme geldi.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programı Bugün Neden Yayınlanmadı?

Star TV tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama apılmadı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının sona ermesine yönelik hiçbir açıklama yapılmadığı gibi Sana Değer programı ekranlara getirildi. Bu programda ise Songül Karlı ve Uğur Arslan sunumu ile yeni bir formata başlandı. İki ismin de sabah kuşağının sevilen ismi olması, Star TV’nin yeni dönemde bu iki isimle yola çıkacağını ortaya çıkardı.

Seda Sayan Programdan Neden Ayrıldı?

Seda Sayan’ın aldığı karar nedeniyle programdan ayrıldığı ve programın böylece iptal edildiği düşünülüyor. Ancak hem Seda Sayan’dan hem de Star TV yönetiminden konuyla ilgili hiçbir açıklama gelmemiş olması farklı spekülasyonlara yol açıyor. Programın sona erdiği düşünülüyor.