Masterchef Yedeklerden Ana Kadroya Kaç Kişi Girecek?

Masterchef Yedeklerden Ana Kadroya Kaç Kişi Girecek?
MasterChef’te yedeklerden ana kadroya geçişler sürüyor. Peki, Masterchef yedeklerden ana kadroya kaç kişi girecek?

Masterchef Türkiye’de 4 gruptan oluşan ana kadro belirleme yarışmaları sona erdi. Bu yarışmaların ardından yarışmaya yedeklerden katılacak isimler de belirlendi. Ana kadrodan eksilecek kişiler yerine belirli bir süre yedek kadrodan bir kişi daha ana kadroya geçiş imkanı elde edecek. 23 Ağustos Masterchef son bölümünde yedekler için bir şans daha tanındı. Daha önce 2 kişinin ana kadroya geçiş yaptığı MasterChef’te dün akşam oynanan oyun ile bir kişi daha ana kadroda yer almaya hak kazandı. Peki, Masterchef yedeklerden ana kadroya kaç kişi girecek? İşte detaylar.

MasterChef’te Ana Kadroya Giren 3. Yedek Kim Oldu?

MasterChef’te ana kadroya giren 3. kişi Akın Kızıltaş oldu. Dün akşam oynanan oyunda yedek yarışmacıların sufle yapması istendi. En iyi sufle yapan yarışmacılar Akın, Esra, Adel, Ensar ve Batu olurken şefler en iyi yapan ismin Akın olduğunu açıkladı. Bu açıklama sonrasında ise Akın ana kadroda yer almaya hak kazandı.

masterchef-yedeklerden-ana-kadroya-kac-kisi-girecek.jpg

Masterchef Yedeklerden Ana Kadroya Kaç Kişi Girecek?

Masterchef yedeklerden ana kadroya 5 kişinin girmesi planlanıyor. Ancak ana kadrodaki yarışmacıların sağlık sorunları nedeniyle elenmesi ya da kurallara uymaması nedeniyle diskalifiye edilmesi yedek yarışmacılar için yeni bir şans tanıyacak. Bu nedenle 5 kişi ile sınırlanmış olsa da önümüzdeki dönemlerde daha fazla yarışmacı, yarışma hakkı elde edebilir.