Müge Anlı Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Müge Anlı Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?
ATV’nin sevilen programı Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlayacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi merak ediliyor…

ATV’de yayınlanmaya başlanan ve yıllardır ekranların favori sabah kuşağı programlarından birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, geçtiğimiz sezon final ile ekranlara ara vermişti. Programın başarılı sunucusu Müge Anlı, yıllardır ekranlarda binlerce kişinin birbirini bulmasını sağlarken çözülmeyen cinayetler üzerindeki sır perdelerinin de aralanmasını sağlamıştı. Güçlü ihbar hatları ve hızlı dönüşleri ile Türkiye’nin güven veren programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert için yeni sezon beklentileri arttı. Programı izleyenler Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtını arıyor.

Müge Anlı Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Müge Anlı yeni sezon 2 Eylül 2024 itibariyle başlayacak. Müge Anlı, ATV ekranlarında hafta içi her gün saat 10:00'da yeni sezonda da ekranlarda olmaya devam edecek. 16 yıldır ekranlara gelen program, bu yıl 17. yılıyla ekranlarda olacak. Ancak yeni sezonda konuklarda bir değişikliğin olup olmayacağı merak ediliyor. Zira geçtiğimiz aylarda rahatsızlanan Rahmi Öztürk’ün programa devam etmesi beklenmiyor.

muge-anli-yeni-sezon.jpg

Programın sunucusu Müge Anlı’nın yaptığı sosyal medya açıklaması ile Müge Anlı yeni sezon tarihi hakkında soru işaretleri giderildi. 28 Haziran 2024 Cuma günü sezon finali yapan program böylece 2 Eylül tarihinde yeni sezon ilk bölümü ile ekranlarda olacak.