Bahar Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Bahar Dizisi Ne Zaman Başlıyor?
Show TV’nin popüler dizisi Bahar ne zaman başlayacak? Merakla beklenen Bahar dizisi ne zaman başlıyor? İşte merak edilenler..

Her Salı akşamı ekranlara gelen Bahar dizisi için bekleyiş devam ediyor. Yayınlandığı günlerde en çok izlenen dizilerden birisi olan Bahar, final bölümünde pek çok soru işaretiyle ekranlara veda etmişti. Final sahnesi sonrasında yeni sezonda neler olacağı merak edilen Bahar dizisi için 27 Ağustos Salı Show TV yayın akışına gözler çevrildi. Show TV bu Salı yayınlanacak mı? Show TV’de Bahar dizisi ne zaman başlıyor?

Show TV Bahar Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

27 Ağustos Salı günü Bahar dizisi Show TV yayın akışında yer almıyor. Bu nedenle bu hafta da Bahar dizisi yayınlanmayacak. Dizinin ne zaman yayınlanacağına yönelik henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin Eylül ayı itibariyle ekranlarda olması bekleniyor. 3 Eylül Salı ya da 10 Eylül Salı günü Bahar dizisinin yeni bölümü ekranlarda olabilir.

Bahar Yeni Sezon Oyuncuları

Bahar yeni sezon oyuncuları henüz resmi olarak açıklanmadı. Dizinin ana kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan yer alıyor. Bahar yeni sezon oyuncuları henüz belli olmadı. Ancak güçlü kadroya yeni isimlerin eklenmesi bekleniyor.

Bahar'ın unutulmayan sahnelerinden bir kesit;