Victoria's Secret Meleği Adriana Lima’nın Yeni Hali Gündem Oldu

Victoria's Secret Meleği Adriana Lima’nın Yeni Hali Gündem Oldu
Victoria's Secret Meleği olarak bilinen ve bir döneme damga vuran Adriana Lima’nın yeni hali tüm dünyada gündem oldu. İşte detaylar.

Dünyanın en ünlü modellerinden olan Adriana Lima, fiziği ve güzelliği ile dünyanın en güzel kadınları arasında gösteriliyordu. Podyumdaki yürüyüşü ile her zaman ikonlardan birisi olmayı başaran Adriana Lima geçtiğimiz akşam katıldığı prömiyerde görüldü. Son yıllarda sürekli aldığı kilolarla gündeme gelen Adriana Lima’nın yeni hali ise bir anda gündem oldu.

Adriana Lima’nın Yeni Hali Gündem

2022 yılında üçüncü çocuğuna hamile olan ve Lima adındaki bebeğini doğuran Adriana Lima hamilelik sonrasında çeşitli organizasyonlarda görülmüştü. Aldığı kilolarla gündemden düşmeyen ünlü model, yüz ve vücudundaki fazla kilolarla dikkat çekmişti. Doğum nedeniyle kilo alan ve aldığı kiloları hızlıca veremeyen ünlü isim, aradan geçen 2 yıl sonrasında yeni haliyle gündem oldu. İşte o fotoğraf;

adriana-lima.jpg

Adriana Lima’nın yeni hali The Thicket filminin prömiyerinde görüldü. Beyaz tulum giyen ve eski günlerindeki görünümüne dönüş yapan Adriana Lima, ünlü mankenin övgü dolu sözler almasını sağladı. Hayranları Adriana Lima’nın yeni halini çok sevdiğini söyledi.