Kızılcık Şerbeti'ndeki Çekim Hatası Dikkatlerden Kaçmadı

Kızılcık Şerbeti'ndeki Çekim Hatası Dikkatlerden Kaçmadı
Kızılcık Şerbeti 3. sezon ilk bölümü ekranlara geldi. Yeni bölümdeki çekim hatası ise dikkatli izleyicilerden kaçmadı.

Show TV’nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti 3. sezon ile ekranlara merhaba dedi. Geçtiğimiz gün yeni sezon ilk bölümü ile ekranlarda olacak dizide gözden kaçırılan bir hatayı izleyenler fark etti. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan durum, Kızılcık Şerbeti’nin konuşulmasını ve daha da popüler hale gelmesini sağladı.

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezonda da İddialı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Ahmet Mümtaz Taylan ve Sibel Taşçıoğlu gibi usta isimlerin yer aldığı dizi, güçlü kadrosu ve hikayesi ile dikkat çekmeye devam ediyor. Yayınlandığı günlerde izlenme rekorları kıran dizinin yeni sezon ilk bölümünde yine heyecan dozu yüksekti. Alev’in ölmesiyle dizideki tüm dengeler değişirken Görkem’in hamile olması da yine diziye damga vuran anlardan oldu. Alev’in Almanya’da doğum yaptığı belirtilen bir sahnede çekim ekibinin gözden kaçırdığı bir detay yeni bölümün en gündem anlarından oldu.

Kızılcık Şerbeti’nde Çekim Hatası

Almanya’daki bir hastanede doğum yapan Alev’in doğum sahnelerinde hastanede çıkış tabelası görüldü. Bu durum dizideki hatanın eğlenceli şekilde ti’ye alınmasına neden oldu. İşte o sahne;

hastane.jpg