Berdan Mardini Toplu Sünnette Sünnet Derilerini İstedi!

Berdan Mardini Toplu Sünnette Sünnet Derilerini İstedi!
İstanbul’da yapılan toplu sünnet şölenine katılan Berdan Mardini isteği ile tüm Türkiye’de gündem oldu. Berdan Mardini neden sünnet derilerini istedi?

İstanbul Bahçelievler'de maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları için toplu sünnet şöleni düzenlendi. Düzenlenen törende sahne alan Berdan Mardini ise yaptığı açıklamalar ile etkinliğin önüne geçti. Belediye başkanından sünnet derisi isteyen Berdan Mardini’nin bu talebi kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Berdan Mardini Neden Sünnet Derisi İstedi?

Son dönemlerde dünya genelinde gündem olan gençlik iksiri için sünnet derisi kullanılıyor. Berdan Mardini de bu akıma uyduğu için belediye başkanından sünnet derilerini istedi. Sahne aldığı sırada belediye başkanına seslenen sanatçının isteği sosyal medyada infial yarattı.

Berdan Mardini "Başkanım seneye sizden kurban derisi değil, sünnet derisi istiyorum. Bütün çocukların sünnet derisine ben talibim" dedi. Kök hücre ile sünnet derileri sayesinde gençleşmenin mümkün olduğunu söyleyen sanatçının bu talebi ve açıklamaları büyük tepki topladı ve eleştirildi.