CHP Lideri Özel Anket Sonuçlarını Paylaştı

CHP Lideri Özel Anket Sonuçlarını Paylaştı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, anket sonuçlarına ilişkin bilgiyi paylaştı.

CHP lideri Özgür Özel, partisinin Bursa İl Başkanlığını ziyareti sırasında açıklamalar yaptı.

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Borçlu belediyeler' sözüne cevap verdi. Öte yandan Özel, paylaştığı bir anketle, AK Parti'nin 4 puan önünde olduklarını dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Bursa İl Başkanlığını ziyaret etti.

CHP lideri Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Emeklilere faydanız dokunsun istiyorsanız talimat verin belediyeleriniz Sosyal Güvenlik Kurumu’na olan birikmiş borçlarını ödesinler. Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız, kaynağında bu borçların tahsiline başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok. Hazine ve Maliye Bakanlığı bunların tahsilini artık kaynağında yapacaktır” sözlerine cevap verdi.

Özel’in açıklamaları şu şekilde:

“Belediyelerimize Erdoğan'ın talimatıyla darbe girişimi var. Parayı AK Partili harcamış bize ödetmek istiyorlar. Yapılacak ilk seçimlerde Türkiye'de iktidar değişecektir.

Önceki aya göre partimiz oyunu yarım puan arttırdı, AK Parti yarım puan kaybetti. CHP yüzde 35,4 ile yine birinci parti AKP yüzde 31 küsur bir oyla ikinci parti. Yerel seçimlerdeki 1,8'lik farkı her ay istikrarlı bir şekilde arttırarak şu anda 4 puana çıkarmış durumdayız."