Galatasaray’ın Bu Hafta Lig Maçı Neden Yok? Galatasaray - Gaziantep FK Maçı Ne Zaman?

Galatasaray’ın Bu Hafta Lig Maçı Neden Yok? Galatasaray - Gaziantep FK Maçı Ne Zaman?
Trendyol Süper Lig fikstürü açıklandı. Galatarasay’ın bu hafta lig maçı neden yok? Galatasaray - Gaziantep FK neden yok?

Türkiye’de Avrupa maçlarının da başlamasıyla yoğun bir fikstür uygulanıyor. Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile karşı karşıya gelen ve sahadan 3-2 yenilgi ile ayrılan Galatasaray’da taraftarda gözler lig maçına çevrildi. Galatasaray’ın normal fikstürde Gaziantep ile karşı karşıya gelmesi gerekiyordu. Ancak haftanın fikstürünün açıklanmasıyla birlikte Galatasaray - Gaziantep FK maçının olmadığı görüldü. Peki Galatasaray - Gaziantep FK maçı ne zaman oynanacak? Galatasaray’ın bu hafta lig maçı neden yok? İşte merak edilenler..

Galatasaray’ın Bu Haftaki Maçı Neden Yok?

Galatasaray’ın Avrupa maçı nedeniyle bu haftaki maçı ertelendi. Galatasaray - Gaziantep FK maçının ertelenmesi nedeniyle Galatasaray taraftarları bu hafta maçları izleyemeyecek. Bir sonraki hafta oynanacak Avrupa maçları için TFF tarafından alınan bu karar gereği maç ertelendi ve ileri bir tarihte oynanacak. Takımların daha iyi hazırlık geçirmesi ve kritik ön elemelerde yorgunluk yaşamaması adına böyle bir karar alındı. Galatasaray’ın yanı sıra Başakşehir ve Trabzonspor’un da bu haftaki lig maçları ertelendi.

Galatasaray - Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamalara göre Galatasaray - Gaziantep FK maçı 24,25 ve 26 Eylül tarihlerinden birisinde oynanacak.

Beşiktaş ise bu haftayı bay geçeceği için maç oynamayacak.