Young Boys Karşısında Galatasaray Turu Nasıl Geçer?

Young Boys Karşısında Galatasaray Turu Nasıl Geçer?
Galatasaray bu akşam Young Boys ile kendi evinde karşı karşıya gelecek. Peki, Galatasaray turu nasıl geçer?

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Young Boys ile eşleşen Galatasaray bu akşam rövanş maçına çıkacak. İlk maçı deplasmanda oynayan ve maçtan 3-2 mağlup olarak ayrılan Galatasaray turu geçmenin hesaplarını yapıyor. Bu akşam RAMS Park’ta seyirci desteği ile mutlak galibiyet için sahaya çıkacak Galatasaray turu nasıl geçer?

Galatasaray Turu Nasıl Geçer?

Galatasaray’ın turu geçmesi için Youngs Boys karşısında mutlaka galibiyet almak zorunda. RAMS Park’ta bu akşam saat 22.00 itibariyle başlayacak maçta Galatasaray’ın turu geçmesi için işi oldukça zor olacak. Sadece galibiyetin yetmeyeceği Galatasaray’ın 2 farklı galibiyet alması gerekiyor. 1 farklı galibiyetlerde ise maç uzatmalara ve sonrasında penaltılara gidecek. Young Boys’un maçı kazanması ya da beraberlik durumunda ise Galatasaray Şampiyonlar Ligi’ne gitme fırsatını kaybedecek.

Galatasaray Elenirse Ne Olacak?

Galatasaray Young Boys karşısında istediği sonucu alamazsa elenecek. Şampiyonlar Ligi play-off turunda elenecek Galatasaray yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek ve doğrudan ligde yer alacak. Böylece Galatasaray ile Fenerbahçe’nin Avrupa’daki durumu netlik kazanacak.