29 Ağustos Beşiktaş Maçını Hangi Kanal Veriyor?

29 Ağustos Beşiktaş Maçını Hangi Kanal Veriyor?
29 Ağustos’ta oynanacak Beşiktaş maçını hangi kanal veriyor? Exxen’den Beşiktaş maçı nasıl izlenir? İşte merak edilenler…

Türkiye’deki takımların Avrupa liglerine katılma mücadelelerinde son maç bu akşam oynanacak. Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir’in oynadığı maçlar sonrasında 3 takım da gruplara katılma hakkı elde etti. Bugün oynanacak Trabzonspor ile Beşiktaş maçlarıyla birlikte Türkiye’nin hangi takımlar ile Avrupa’da temsil edileceği belli olacak. Deplasmanda 3-3 berabere kaldığı rakibi ile kendi evinde, seyirci avantajıyla sahaya çıkacak Beşiktaş’ın maçtan galip gelmesi tur için yeterli olacak. Beraberlik halinde ise maç uzatmalara ve ardından penaltılara gidecek. Yenilmesi halinde ise Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi yerine doğrudan Konferans Ligi’ne katılacak.

Beşiktaş Maçını Hangi Kanal Veriyor?

Beşiktaş Lugano maçını EXXEN yayınlanacak. Bu akşam saat 21.00 itibariyle başlayacak karşılaşma Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak. Maçın yayın haklarının Exxen tarafından satın alınması nedeniyle maç son kez Exxen’de yayınlanacak. Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi ya da Konferans Ligi maçlarını bundan sonraki süreçte TRT 1 canlı olarak ekranlara taşıyacak.

besiktas-macini-hangi-kanal-veriyor.jpg

Beşiktaş Maçı Exxen’de Nasıl İzlenir?

Beşiktaş-Lugano maçını Exxen’de izlemek isteyenlerin Exxen Spor Paketi sahibi olması gerekiyor. Özel spor paketi ile izlenebilecek maç canlı olarak platform üzerinden yayınlanacak. Bilgisayar, cep telefonu, tablet, Smart TV gibi farklı platformlarda desteklenen Exxen’de iyi bir internet bağlantısının olması yeterli olacak .

*