Mesut Özil Yeniden Sahalara Dönüyor! İşte Takımı

Mesut Özil Yeniden Sahalara Dönüyor! İşte Takımı
Fenerbahçe’de büyük umutlar ile transfer edilen ancak istenen performansı gösteremeyen Mesut Özil, Türkiye’de yeniden yeşil sahalara dönüyor.

Bir dönemin yıldız isimlerinden birisi olan Mesut Özil, Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra istediği performansı sergileyememişti. Şimdi ise ünlü ismin, Türkiye’de altyapı girişiminde bulunduğu ve anlaşmanın sağlandığı öğrenildi. konuyla ilgili resmi açıklama ise TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor asbaşkanı Ünal Memiç’ten geldi.

“Anlaşma Sağladık”

Eski futbolcu Mesut Özil ile anlaşma sağladıklarını söyleyen Ünal Memiş, önümüzdeki günlerde resmi açıklamanın yapılacağını ifade etti. Açıklamaya göre altyapı konusunda Ümraniyespor’a tahsis edilen alandaki araziyi kullanacak olan Mesut Özil, burada özel bir altyapı tesisi kuracak. Ümraniyespor’un 19 yaş altı oyuncularının kontrolünü de sağlayacak Mesut Özil, yeni ve yetenekli gençlerin Türkiye’de spora kazandırılması için çalışacak.

Taraflar arasında yapılan görüşmelerde anlaşmanın sağlandığı belirtilirken resmi imzaların önümüzdeki günlerde basın önüne atılacağı ifade edildi. “Önümüzdeki günlerde resmi imzalar atılacak. Yurt içinden ve yurt dışından gelecek vadeden isimleri altyapımıza dahil edeceğiz. Bu altyapı projesinde temel prensibimiz Alman modeli olacak" diyerek bu gelişmeyi aktaran Ümraniyespor Başkanı, daha önce Nicolas Anelka ile anlaşma sağlayarak gündeme gelmişti.