Galatasaray'da Osimhen Gaziantep Maçında Neden Yok? İşte Galatasaray’da Forma Giyemeyecekler

Galatasaray'da Osimhen Gaziantep Maçında Neden Yok? İşte Galatasaray’da Forma Giyemeyecekler
Galatasaray, ertelenen Gaziantep maçını bu hafta içinde oynayacak. Peki, Osimhen Gaziantep maçında neden yok? Hangi isimler kadroda olmayacak?

Trendyol Süper Lig’de 4 maçta 4 galibiyet alarak 12 puan toplayan Galatasaray, zirve yarışını kayıpsız sürdürüyor. 3. hafta maçı, Avrupa maçları nedeniyle ertelenen Galatasaray’da 17 Eylül Salı akşamı erteleme maçı oynanacak. Galatasaray-Gaziantep maçı öncesinde ise en çok konuşulan forma giyemeyecek oyuncular oldu. Taraftarların büyük beklenti içerisinde olduğu Osimhen Gaziantep maçında neden forma giyemeyecek? Hangi oyuncular kadroda yer almayacak?

Galatasaray- Gaziantep maçında Sallai var mı? Trendyol Süper Lig'de 17 Eylül tarihinde ertelenen Galatasaray-Gaziantep maçı oynanacak. Galatasaray'da Jakobs oynayacak mı sorusu merak edilirken, Galatasaray-Gaziantep maçında hangi oyuncular yok sorusuna yanıt aranıyor. Galatasaray-Gaziantep maçı saat kaçta? Detaylar haberimizdedir…

İşte Galatasaray'da Gaziantep Maçında Forma Giyemeyecek Futbolcular

Gaziantep FK müsabakası öncesinde TFF tarafından yapılan açıklamalarda yeni transferlerin statü gereği erteleme maçında yer almayacağı belirtilmişti. Bu nedenle de Galatasaray’da Gaziantep FK maçı öncesinde eksik listesi oldukça uzun oldu. Sakatlıkları bulunan Mauro Icardi ve Hakim Ziyech maçta forma giyemeyecek. Erteleme tarihinden sonra transfer olan Victor Osimhen, Ismail Jakobs ve Roland Sallai de bu maçta forma giyemeyecek.

Maç 17 Eylül Salı günü saat 20.00’de başlayacak.