Fenerbahçe Türkiye Kupası’na Katılacak mı?

Fenerbahçe Türkiye Kupası’na Katılacak mı?
Türkiye’de geçtiğimiz sezon kupaya katılmama kararı alan Fenerbahçe Türkiye Kupası’na katılacak mı? İşte son dakika kararı..

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon federasyonun aldığı kararlar, hakem hataları nedeniyle tepki göstermişti. Alınan kongre kararı sonrasında 2 yıl boyunca Türkiye Kupası’na katılmayacağını duyuran Fenerbahçe’de federasyonun değişmesi sonrasında bu kararda bir değişiklik yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu. Ziraat Türkiye Kupası için sürecin başlaması sonrasında gözler Fenerbahçe’ye çevrildi.

Süper Kupa’ya U19 İle Çıkmıştı

Kongre sonrasında yapılan resmi açıklamalarda "Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde 2023 Süper Kupa müsabakasına çıkmamak veya 2023 Süper Kupa müsabakasına Futbol U-19 takımıyla katılma" ve "Önümüzdeki sezondan itibaren 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmamak" denilmişti. Galatasaray ile Süper Kupa maçına da çıkmayan ve ezeli rakibine kupayı armağan eden Fenerbahçe’nin bu yılki Türkiye Kupası’na da katılmayacağı açıklanmıştı. Ancak Sözcü Gazetesi tarafından bugün yapılan son dakika duyurusunda Fenerbahçe’nin karar değiştirdiği öne sürüldü.

Fenerbahçe Türkiye Kupası’na Katılacak mı?

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre Fenerbahçe Türkiye Kupası’na katılacak. Türkiye Futbol Federasyonu’nda yaşanan yönetim değişikliği sonrasında yeni bir sayfa açmak isteyen Fenerbahçe bu nedenle aldığı kararı iptal edecek. Konuyla ilgili basın açıklaması yapılması beklenirken taraftarlar bu haber sonrasında ikiye bölündü. Bazı taraftarlar alınan yeni kararın doğru olduğunu söylerken bazı taraftarlar da alınan karardan dönülmemesi gerektiğini öne sürdü.