Fenerbahçe'de İlk 11 Sil Baştan! İşte Samsun Maçındaki İlk 11

Fenerbahçe'de İlk 11 Sil Baştan! İşte Samsun Maçındaki İlk 11
Jose Mourinho Fenerbahçe'de ilk 11 için yeni kararlar aldı. Samsunspor maçında yeni ilk 11 sahada olacak. İşte detaylar.

Sezon öncesinde Fenerbahçe’nin teknik direktörü olarak açıklanmasıyla büyük ilgi gören Jose Mourinho, ligde Galatasaray’ı takip ediyor. Bazı maçlardaki performans nedeniyle eleştirilmesine rağmen ligde ve UEFA Avrupa Ligi’nde şu an için işlerin yolunda gittiği Fenerbahçe’de Samsunspor maçıyla birlikte değişim yaşanacak. Kadro ve oyunu değiştirecek teknik direktör, yeni bir Fenerbahçe performansını sahada göstermek istiyor.

Fenerbahçe’de 3 Haftalık Ara Sahaya Nasıl Yansıyacak?

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasını bay geçen Fenerbahçe, milli takım arasıyla birlikte 3 haftalık bir boşluk yaşadı. Kendi ekibi ve yönetimle sık sık bir araya gelen Mourinho’nun Fenerbahçe için oyun planını netleştirdiği öğrenildi. Samsunspor maçıyla birlikte değişiklikleri yapmaya başlayacak teknik direktör ilk 11’de bazı isimleri yedeğe çekecek. Baskı yapan ve ön alanda rakibi karşılayacak Fenerbahçe’de oyun temposu da arttırılmak isteniyor.

Bu kapsam dahilinde ilk değişikliklerden birisi sol bekte yaşanacak. Filip Kostic’e formayı emanet edecek teknik direktör Jayden Oosterwolde'yi ise stoperde değerlendirecek. Mert Müldür’ün istenen performansı bir türlü vermemesi üzerine Müldür de yedeklerde yer alacak. Bright Osayi-Samuel'i sağ bekte düzenli bir şekilde oynamaya başlayacak. Yapılacak bir diğer değişiklik ise İrfan Can Kahveci’de olacak. Yıldız oyuncuya daha fazla süre verileceği ve Samsunspor karşılaşmasında da ilk 11’de başlayacağı belirtildi.

Bu kapsamda Kostic, Osayi Samuel, İrfan Can Kahveci’yi ilk 11’e çekecek Jose Mourinho ilerde de Dzeko’yu yedek bekletecek. Ayrıca yeni dönemde Cenk Tosun’un da daha fazla görev alması bekleniyor.