Galatasaray Elfsborg Maçı Neden 17.30’da Oynanıyor?

Galatasaray Elfsborg Maçı Neden 17.30’da Oynanıyor?
Galatasaray Elfsborg maç saati Türkiye’de gündem oldu. Peki, Galatasaray Elfsborg maçı neden 17.30’da oynanıyor? İşte detaylar.

UEFA Avrupa Ligi temsilcilerimizden Galatasaray, 3. hafta maçlarında Elfsborg’u kendi sahasında ağırlayacak. Maç programının açıklanması sonrasında Türkiye’de yeni bir tartışma başladı. Zira bugüne kadar UEFA Avrupa Ligi’nde 19.45 ve 22.00 itibariyle maçlar oynanırken bugünkü maçlar için saat 17.30’a alındı. Türkiye’deki saat farkı nedeniyle 17.30 gibi erken bir saatte Galatasaray Elfsborg maçı başlayacak. Peki, Galatasaray Elfsborg maçı neden 17.30’da başlayacak?

Herkesin Aklındaki Soru: Galatasaray Elfsborg Maçı Neden 17.30 da Oynanıyor?

İsveç temsilcisi Elfsborg’u kendi evinde ağırlayacak Galatasaray, 17.30 itibariyle sahaya çıkacak. Avrupa’daki 321. maçına çıkacak Galatasaray, ligde üst sıralardaki yerini korumak adına 3 puan almayı hedefliyor. TRT 1’den naklen yayınlanacak maç 17.30 itibariyle canlı olarak ekranlara taşınacak. Ancak Galatasaray maçının başlama saatiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

RAMS Park'ta yapılacak maç, saat 17.30'da başlayacak. Maçın Şampiyonlar Ligi maçlarının da olması nedeniyle erkene alındığı düşünülüyor. Bugün hem UEFA Avrupa Ligi hem de Şampiyonlar Ligi maçları oynanacak.