Steam Çöktü mü? Steam’e Giriş Yapamıyorum Hatası

Steam Çöktü mü? Steam’e Giriş Yapamıyorum Hatası
Dünyanın en popüler oyun platformu Steam çöktü mü? Steam’e giriş yapanlar bağlantı yok hatası alıyor.

Dünya genelinde en çok tercih edilen oyun platformlarından birisi olan Steam’de bugün erişim problemleri yaşanmaya başlandı. En son 15 dakika önce başlayan genel bir sorunda ise kimsenin platforma erişemediği ortaya çıktı. Bu durumlar sonrasında Steam Down şeklinde dünya genelinde aramalar başladı. Herkes Steam’de problem olup olmadığını sorgularken sorunun çözümü için de sosyal medyada paylaşımlar yapıldı. Bazı kullanıcılar hatanın kendi bilgisayarında olduğunu düşünürken hatanın genel olduğu ortaya çıkmasıyla gözler Steam’e çevrildi.

Steam Çöktü mü? Steam Bağlantı Yok Hatası

Steam çöktü. Sunucularda yaşanan hata nedeniyle milyonlarca kişi Steam’e giriş yapamıyor. Steam’e giriş yapıldığında ya cevap alınamıyor ya da Steam bağlantı yok hatası alınıyor. Sosyal medyada ve Steam Down sistemlerindeki forumlara yazan kullanıcılar kısa sürede binlerce bildirim atarak sorun olduğunu raporladı.

steam-coktu-mu.jpg

24 Ağustos Steam Ne Zaman Düzelecek?

Steam’de yaşanan sorunlarda yüzde 95 oranında kullanıcılar sunucu sorunu olduğunu doğruladı. Yapılan bu açıklamalar sonrasında gözler Steam’e çevrildi. Ancak şirket resmi kanallarından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Steam’de yaşanan sorunun -2 saat içerisinde çözülmesi bekleniyor.