Furkan Andıç hastanelik oldu, ameliyatı saatlerce sürdü! Sevenlerini üzdü

Furkan Andıç hastanelik oldu, ameliyatı saatlerce sürdü! Sevenlerini üzdü
Başarılı oyuncu Furkan Andıç, Kara Tahta dizisinin setinde ani bir hareket yapınca sağ bacağındaki ön çapraz bağları yırttı. Hastanelik olan Andıç, geçirdiği operasyonun ardından evinde istirahat ediyor.

Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt'un başrolünde yer aldığı "Kara Tahta" dizisinin çekimleri sırasında herkesi korkutan bir kaza yaşandı. Andıç, sahneye hazırlanırken yaptığı ani bir hareket sonucu sağ bacağındaki ön çapraz bağların yırtılmasına neden oldu. Başarılı oyuncu, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından par topar hastaneye kaldırıldı.

10 gün boyunca istirahat etmesi önerilen Andıç, Edirne 1. Sultan Murat Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk tedavisinin ardından İstanbul’a döndü. İstanbul’a getirilmesinin ardından ameliyata alındı.

Yaklaşık 3 saat süren bir operasyon geçiren Furkan Andıç'ı, yapımcı Süreyya Yaşar Önal ve yönetmen Ender Mıhlar hastanede ziyaret etti.Yapımcı Önal, Instagram hesabından fotoğraf yayınlayarak, "Oyuncumuz Sevgili Furkan Andıç’ın sakatlanması ekip olarak bizi ve tüm sevenlerini üzdü. İnşallah en kısa zamanda iyileşip, aramıza ve setine dönecek. Geçmiş olsun Furkan." notunu düştü. Andıç’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve operasyon sonrası hastaneden taburcu edilerek, evinde istirahat ettiği öğrenildi.