Özge Özpirinçci sosyal medyada tbt yaptı ve ekledi: "Zaman nasıl geçti inanamıyorum"

Özge Özpirinçci sosyal medyada tbt yaptı ve ekledi: "Zaman nasıl geçti inanamıyorum"
Uzun yıllardır birlikte olduğu Burak Yamantürk ile geçtiğimiz yıl evlenen Özge Özpirinçci, kısa süre önce annelik heyecanını da yaşadı. Son dönemde rol aldığı projelerle adından söz ettiren ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün Instagram'dan TBT yaptı ve o dönemki fotoğraflara baktığında ne hissettiğini ifade etti. Kısa sürede birçok şeyi aynı anda yaşayan Özge Özpirinçci, "Zaman nasıl geçti inanamıyorum" dedi.

8 yıldır birlikte olduğu meslektaşı Burak Yamantürk ile geçtiğimiz yıl dünya evine giren Özge Özpirinçci, kısa süre önce annelik heyecanını da yaşadı. Son dönemde rol aldığı projelerle adından söz ettiren ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün Instagram'dan TBT yaptı ve o dönemki fotoğraflara baktığında ne hissettiğini ifade etti. Kısa sürede birçok şeyi aynı anda yaşayan Özge Özpirinçci, "Zaman nasıl geçti inanamıyorum" dedi.

“ZAMAN NASIL GEÇTİ İNANAMIYORUM”

Geçtiğimiz sonbaharda oyuncu Burak Yamantürk ile nikah masasına oturan Özge Özpirinçci, adeta kendini zaman tüneline bıraktı. 8 yıldır birlikte olan çiftin, Aralık ayında ilk çocukları Mercan doğmuştu. Başarılı oyuncu Özge Özpirinçci, kısa bir zaman dilimine çok şeyi sığdırdı.

Önce evlilik, ardından annelik heyecanını yaşayan Özpirinçci'den yeni bir paylaşım geldi. Hamilelik fotoğraflarını Instagram hesabından 'tbt' notuyla yayınlayan güzel oyuncu, zamanın nasıl hızlı geçtiğine inanamadığını belirtti.

Güzel oyuncunun hamilelik tbt'sine çok sayıda ünlü isim beğeni ve yorum yağdırdı. İşte, o paylaşım...

“Şimdi bir bu fotoğraflara bakıyorum bir Mercan’a bakıyorum ve zaman nasıl geçti inanamıyorum!” diyen Özge Özpirinçci, hayranları tarafından övgüler aldı. Ünlü oyuncu son açıklamasında çok beğendiği bir proje teklifi aldığında kızı Mercan'ı da yanına alarak setlere dönebileceğini açıklamıştı.

Özge Özpirinçci son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile Yakamox S-245 adlı Netflix dizisinde başrolde yer almıştı.