Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya ortaya çıktı, görenler gözlerine inanamadı

Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya ortaya çıktı, görenler gözlerine inanamadı
Geçtiğimiz günlerde hayatını İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birleştirerek hayranlarını şaşırtan Müge Anlı'nın kızı gündem oldu. Anlı'nın Burhan Akdağ ile evliliği sonucu gözlerini dünyaya açan Lidya'nın son halini görenler gözlerine inanamadı.

ATV'nin en sevilen yüzü olan araştırmacı gazeteci Müge Anlı, canlı yayında açıkladığı evlilik kararının ardından özel hayatıyla gündemdeki yerini koruyor. Özel hayatını saklı tutan Anlı, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamıştı. Anlı açıklamasının ardından 25 Haziran'da Yüzbaşıoğlu ile hayatlarını birleştirmişti.

KIZI ORTAYA ÇIKTI

Karar'da yer alan habere göre, aylardır özel hayatı ile dillerden düşmeyen Müge Anlı, bu sefer de herkesten saklayarak büyüttüğü ve ortaya çıkmayan kızı Lidya Müge Akdağ ile konuşuluyor. Anlı, Burhan Akdağ ile evliliği sonucunda dünyaya gelen kızını kimsenin görmesine izin vermiyor. 2002 doğumlu olan Lidya Müge Akdağ, Koç Üniversitesi'nde hukuk bölümünü okuyor. Annesi gibi sarı saçları olan Akdağ'ın son hali ortaya çıktı. Genç kızın son görüntüsü ise Müge Anlı'ya benzetildi.