Masterchef'te mücadele eden İsmail Çetiner ve Fatma Nur Uçar 3. tura çıktı mı?

Masterchef'te mücadele eden İsmail Çetiner ve Fatma Nur Uçar 3. tura çıktı mı?
Masterchef 2022 yarışmacıları kimlerdir merak ediliyor. Peki, Masterchef 2022 Fatma Nur Uçar ve İsmail Çetiner kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? ana kadroya kaldılar mı?

Masterchef yeni sezonu başlarken izleyiciler bu yıl yarışan yarışmacılar araştırılıyor. Bugünkü yarışan yarışmacılar arasında Fatma Nur Uçar  ve İsmail Çetiner geliyor. İşte merak edilen sorular...

FATMA NUR UÇAR KİMDİR?

Fatma Nur Uçar yarışmaya Muğla Fethiye'den katılmıştır. Fatma Nur Uçar 23 yaşında ve aslen Yozgatlı'dır. Liseyi Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi'nde okumuştur. Fatma Nur Uçar Masterchef ilk turunda 3 evet alarak bir üst tura yükselmişti. Fatma Nur Uçar bugün 29 Temmuz Cuma Masterchef 2. turda en iyi tabağı çıkartarak bir üst tura çıkmayı başardı.

Masterchef 2022 yarışmacıları kimlerdir merak ediliyor. Peki, Masterchef 2022 İsmail Çetiner kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İsmail Çetiner ana kadroya kaldı mı? İsmail Çetiner üst tura geçti mi?

İSMAİL ÇETİNER KİMDİR?

İsmail Çetiner 30 yaşında ve 9 aylık evlidir. Profesyonel aşçı olan İsmail Çetiner Masterchef ilk turda 2 evet oyu almıştı. İsmail Çetiner, bugün 29 Temmuz Cuma Masterchef 2. turda yarışıyor. İsmail Çetiner Masterchef 2. turda 3. olarak yarışmaya veda etti.