Hafsanur Sancaktutan aşka geldi! Sevgilisi Deniz Can Aktaş'ın doğum gününü böyle kutladı!

Hafsanur Sancaktutan aşka geldi! Sevgilisi Deniz Can Aktaş'ın doğum gününü böyle kutladı!
Son olarak 'Son Yaz' adlı dizide rol alan oyuncu Hafsanur Sancaktutan, uzun süredir kendisi gibi oyuncu Deniz Can Aktaş ile aşk yaşıyor. 'Aşk Ağlatır'adlı dizinin setinde tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyor. Hafsanur Sancaktutan bu kez kural bozdu. Güzel oyuncu, sevgilisinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımla kutladı.

Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu Deniz Can Aktaş yeni sezonda TRT1’in Kasaba Dokroru adlı dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

DENİZ CAN AKTAŞ 29 YAŞINA BASTI 

Bir süredir meslektaşı Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşayan Deniz Can Aktaş, 28 Temmuz’da 29 yaşına bastı. Hafsanur Sancaktutan da sevgilisinin doğum gününü sosyal medya paylaşımıyla kutladı. Güzel oyuncu paylaşımında; “Yol arkadaşım, dostum, iyi ki doğdun… Kalbim hep seninle, sen iyi ki benimlesin” ifadelerini kullandı. Oyuncunun paylaşımına nazar boncuğu emojisi yağdı. Çifti birbirine çok yakıştıran hayranları, ‘Çok güzelsiniz’ şeklinde pek çok yorumda bulundular.

"KALBİM HEP SENİNLE"


Uzun süredir birlikte olan sevgililer ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya özen gösterselerde zaman zaman sosyal medyada beraber fotoğraflarını paylaşıyorlar. Deniz Can Aktaş geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda Hafsanur Sancaktutan ile ilişkisini anlatırken, sevgilisiyle ikisini Romeo ve Juliet’e benzeterek duygularını; “İlişkimizde her şey yolunda. Biz de bir dönem adeta Romeo ve Juliet gibi sürgün yaşadık. İkimiz de çalışma dönemindeydik. O şehir dışındaydı, ben İstanbul’da çalışıyordum. Görüşemediğimiz, ayrı kaldığımız zamanlar oldu. Ama birbirimizi iyi anladık ve çok iyi uyum sağladık” şeklinde ifade etmişti.