İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Durak'tan suç duyurusu! 'Büyücü' demişti

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Durak'tan suç duyurusu! 'Büyücü' demişti
İbrahim Tatlıses'in 'karayılan' ve 'büyücü' dediği eski eşi Adalet Durak, Tatlıses hakkında suç duyurusunda bulundu. Peki Adalet Durak kimdir?

Türkücü İbrahim Tatlıses ve eski eşi Adalet Durak arasında gerginlik sürüyor. Ünlü türkücü geride bıraktığımız günlerde büyük oğlu Ahmet Tatlı’nın da annesi olan eski eşi Adalet Durak hakkında açıklamalar yapmış, “karayılan ve büyücü” ifadelerini kullanmıştı. Adalet Durak, eski eşi İbrahim Tatlıses’in bu sözleri sonrasında bugün Şanlıurfa Adliyesine gidip suç duyurusunda bulundu. Eski eşinin kendisine canlı yayında hakaret ettiğini belirten Durak, cezalandırılmasını talep etti.

Avukatı aracılığı ile Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Adalet Durak, eski eşinin çıktığı bir televizyon programında kıyafetleri ve dini inanışı sebebiyle kendisine hakaret ettiğini öne sürdü. 'Karayılan' ve 'Büyücü' sözlerini söyleyen İbrahim Tatlıses hakkında şikayetçi olan Durak, ünlü türkücünün TCK'nın 125. Maddesi gereğince cezalandırılmasını istedi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, geride bıraktığımız günlerde çıktığı Beyaz Magazin adlı programda genç sevgilisi ile evlilik yolunda gittiklerini fakat kendisine büyü yapıldığını belirtmişti. Bodrum’da olan evine domuz yağı sürüldüğünü öne süren Tatlıses, sevgilisinin bu büyüler sebebiyle 48 kiloya dek düştüğünü de öne sürmüştü. Bütün bunların sorumlusu olarak da oğlu Ahmet Tatlı ve annesini göstermişti.