Oyuncu Başak Özel hayatını kaybetti! Neden öldü, hastalığı var mıydı?

Oyuncu Başak Özel hayatını kaybetti!  Neden öldü, hastalığı var mıydı?
Onlarca dizi ve filmlerde oynayan ve kendini herkese sevdiren Başak Özel bugün hayatını kaybetti. Sanat dünyası gelen üzücü haber sonrasında adeta yıkıma uğrarken, "Başak Özel Kimdir, nerelidir? Başak Özel Neden Öldü ve hangi dizi filmlerde rol aldı" gibi sorular araştırılıyor.

Başak Özel kimdir nerelidir? Genç yaşına rağmen aramızdan ayrılan Başak Özel, bugüne kadar birçok dizi ve film projesinde yer aldı. Özellikle Kolpaçino'da canlandırdığı rol ile akıllara kazınan Başak Özel bugün hayatını kaybetti.  Üzücü haber sonrası, Başak Özel kimdir, kaç yaşında, bugüne kadar hangi dizi ve filmlerde rol aldı gibi sorular araştırılıyor. İşte Başak Özel biyografisi...

BAŞAK ÖZEL KİMDİR NERELİDİR?

22 Mart 1971 yılında hayata gelen Başak Özel, birçok dizi ve filmde rol almıştır.  Sanat hayatına Ankara Sanat Merkezi'nde öğrenim gördüğü tiyatro kurslarıyla adım atan Başak Özel, ardından Ankara SanatTiyatrosu ve Ali Hünal Kabare Tiyatrosu'nda oyunculuk tecrübesini artırdı. Özel, farklı bankaların çocuk tiyatrosu topluluklarında, Ankara Halk Tiyatrosu ve Ankara Ekin Tiyatrosu'nda görev yaptı. Başak Özel Özel, tiyatronun dışında kamera karşısına da geçerek, sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

BAŞAK ÖZEL DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Zübük
Deliler Boşandı
Baba 12 Eylül'de Neredeydin
Yüzsüz
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
Ast Zoe'nin mektupları
Kayıp Mektuplar
Filmografisi
Kurtlar Vadisi
Pembe Patikler
Melekler Adası - 2004
Ihlamurlar Altında
Karım ve Annem
Hızlı Adımlar
Gerçek Kesit - 1993

BAŞAK ÖZEL NEDEN ÖLDÜ?

Ünlü oyuncunun hayatını kaybetmesi son dakika haberi olarak geçti.  Fakat Başak Özel'in neden öldüğü konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Beklenen açıklamanın gelmesi halinde güncelleme yapılacaktır.