Uğur Arda Aydın kimdir? Oyuncu Nazife Aksoy'u taciz eden Uğur Arda Aydın ceza aldı mı?

Uğur Arda Aydın kimdir? Oyuncu Nazife Aksoy'u taciz eden Uğur Arda Aydın ceza aldı mı?
Oyunculuk kariyerini Bekir Aksoy'un eşi Nazife Aksoy'a yaptığı taciz sonrası bitiren Uğur Arda Aydın'ın kim olduğu merak ediliyor. 2 yıl 6 ay hapis cezası alan Aydın'ın hayatı ve kim olduğu araştırılıyor. İşte tüm detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi , İstanbul Şehir Tiyatroları'nda birçok oyunda rol alan, senaryosunu yazan ve yöneten Uğur Arda Aydın'ın, hakkındaki taciz iddiasının kesinleşmesi ve mahkeme tarafından hapis cezasıyla çarptırılması neticesinde kurumdan uzaklaştırıldığını açıklanmıştı. Ünlü oyuncu Bekir Aksoy'un eşi Nazife Aksoy'a tacizde bulunduğu için 2 yıl 6 ay hapis cezası aldı. Uğur Arda Aydın'ın hayatı ise merak konusu oldu. 

UĞUR ARDA AYDIN KİMDİR?

1 Mart 1979 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın'ın oğludur. İlkokul, ortaokul ve liseyi Ankara'da okuduktan sonra 1998 yılında İstanbul'a yerleşti. Lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamladı. 2003 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları'nda kadrolu oyuncu olarak sahne almaya başladı. 2021 yılında, kadın meslektaşlarını taciz ettiği gerekçesiyle 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılması sonrasında İstanbul Şehir Tiyatroları'ndaki görevine son verildi. Ankara'da başladığı seslendirme çalışmalarını İstanbul'da sürdürdü. Çok sayıda reklam filmi ve sinema filminde seslendirme yaptı. Devlet Tiyatroları tarafından repertuvara alınan 'Köpekler' adlı oyunu yazarlığını yaptı.