Acun Ilıcalı'dan bir bomba haber daha! "Devrim niteliğinde..."

Acun Ilıcalı'dan bir bomba haber daha! "Devrim niteliğinde..."
Geçtiğimiz günlerde Hull City'yi satın aldığını duyuran Acun Ilıcalı devrim niteliğinde bir projesi olduğunu duyurdu.

İngiltere Championship ekibi Hull City'yi satın alan  Ilıcalı, İngiliz gazeteciye açıklamalarda bulundu. Hedefinin Premier Lig olduğunu söyleyen Ilıcalı, futbol tarihinde görülmemiş bir projesi olduğunu vurguladı.

Hull City'nin Leicester City'den eksik bir yanı olmadığını dile getiren Ilıcalı, "Amacımız ilk 6'ya oynamak olacak." diye konuştu. DailyMail'den David Coverdale'e röportaj veren Acun Ilıcalı, "Bir sonraki Leicester City olmaya adayız. Hull City olarak kupalar kazanma potansiyeline sahibiz." dedi.

"DEVRİM NİTELİĞİNDE BİR PROJEM VAR..."

Röportajında uluslararası turnuvalarda İngiltere'yi desteklediğini dile getiren Ilıcalı, "Buraya para kazanmak için gelmedim. Planlarımda 'Ne kadar kazanırım' diye bir şey yok. Premier Lig'e çıkmak için en pahalı değil ama en doğru transferleri yapacağız." dedi. Devrim niteliğinde bir projeden bahseden Ilıcalı, "Taraftarlar kulübün önemli bir parçası. Taraftarları da oyuna dahil edecek, futbol tarihinde örneği görülmemiş bir devrimin hayalini kuruyorum. Bu planı şimdilik saklı tutmak isterim." diye konuştu.