İbrahim Tatlıses deliye döndü! Eski sevgilisinin kapısını çaldı 'Nankörsün'

İbrahim Tatlıses deliye döndü! Eski sevgilisinin kapısını çaldı 'Nankörsün'
İmparator lakaplı şarkıcı Tatlıses, Gülçin Karakaya ile geçtiğimiz günlerde olaylı şekilde ayrılmıştı. Tatlıses ayrılığa dayanamayıp Karakaya'nın kapısını çaldı. Olumsuz yanıt alan Tatlıses, 'Allah insanları onlardan etmesin hele nankör hiç etmesin' açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü.

Bir ayrılıp bir barıştığı eski sevgilisi ile gündemden düşmeyen Tatlıses ilişkisini kurtarmak için adım attı. Olumsuz yanıt alan şarkıcı, Twitter'dan yaptığı paylaşımla olay oldu. 

ESKİ SEVGİLİDEN OLUMSUZ YANIT ALDI


 'İbo Show' çekimleri için sık sık İstanbul'a gelen İbrahim Tatlıses, sevgilisiyle yeniden barışmak istedi. Ancak Karakaya bu isteği reddetti.  İbo'nun telefonlara bakmadığı gibi bir de nispet paylaşımları yaptı. Bu durum, 'İmparator' lakaplı sanatçıyı kızdırdı.

"ALLAH İNSANI NANKÖR ETMESİN"


Twitter'dan paylaşımlar yapan Tatlıses, isim vermeden eski sevgilisine yönelik, "Bazıları da vardır ki hiçbir şey yaşatmamışsa onları ne yapacaksın mesela? Ya hepten sileceksin ya da hiç anmayacaksın! Çünkü onlar anılmaya bile değmezler. İşte Allah insanları onlardan etmesin hele nankör hiç etmesin!" mesajını paylaştı.