Yusuf Güney Yeni Kehanetleriyle Korkuttu

Yusuf Güney Yeni Kehanetleriyle Korkuttu
Hayvanlardan geçen bir virüsün ortaya çıkacağını aylar öncesinde söyleyen Yusuf Güney yeni kehanetleriyle korkuttu. İşte o açıklamalar…

Katıldığı bir programda astral seyahat ve dünyanın geleceğine yönelik söylediği sözler ile gündem olan Yusuf Güney, Dünya Sağlık Örgütü’nün maymun çiçeği virüsü kararı sonrasında yeniden gündeme geldi. Aylar öncesinde yaşanacak virüs olayını gündeme getiren şarkıcının o dönemdeki açıklamaları çoğu kişi için alay konusu olmuştu. Ancak patlak veren yeni salgın, Afrika’nın ardından pek çok Avrupa ülkesinde görülmeye başladı. “Ağustos ayında yeni pandemi geliyor” diyerek durumu açıklayan Yusuf Güney, yeni açıklamalarında çok iddialı sözlere yer verdi.

Yusuf Güney: Her Şeye Hazırlıklı Olun

Yusuf Güney açıklamasında her şeye hazırlıklı olunması gerektiğini söyledi. Dünyada görülmeyen değişik varlıkların türeyeceğini ve görülmeye başlayacağını söyleyen Yusuf Güney "Öyle varlıkları gösterecekler sizlere ki aklınızı yitireceksiniz. İnanılmaz varlıklar türeyecek" dedi.

Bu sözleri ile sosyal medyada gündem olan ünlü isme pek çok kullanıcı “Abartı” yorumlarında bulundu. Bazı kullanıcılar ise bu sözlere destek verdi ve zamanın geldiğine dikkat çekti. Yusuf Güney’in açıklamasında korku frekansı gibi bazı durumlara vurgu yaptı ve şöyle dedi;

Artık her şeye alışın, her şeye hazırlıklı olun lütfen. Nasıl kurtulacağız, bunlara karşı nasıl güçlü olacağız? Öncelikle kesinlikle korku frekansından uzak durun. Öyle yerler, öyle geçit kapıları var ki bu kapılardan acayip varlıklar getirmeye çalışıyorlar. Şeytanı bedenleştirmeye çalışıyorlar. Bu saatten sonra işler iyice karıştığında kime güveneceğini şaşıracağınız durumlar yaşayacaksınız ve kendimiz döngüler içerisinde olacağız.