Bill Gates, Roma'da Four Seasons otelini açacak

Bill Gates, Roma'da Four Seasons otelini açacak
İtalya'nın başkenti Roma'da hareketli günler... 165 milyon euro karşılığında Palazzo Marini'yi satın alan Bill Gates, buraya yeni bir Four Seasons oteli açacak.

İtalya'nın başkenti Roma'da hareketli günler... 165 milyon euro karşılığında Palazzo Marini'yi satın alan Bill Gates, buraya yeni bir Four Seasons oteli açacak. Milyarder iş insanı ve Microsoft'un kurucusu Bill Gates, iş dünyasındaki atılımlarıyla tüm dünyada gündem olan isimlerden biri. Bill Gates, bu kez de turizm sektörüne el attı. Ünlü iş insanı, Suudi milyarder Prens El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud tarafından yönetilen Four Seasons oteline gözünü dikti.

BİLL GATES, ROMA'DA FOUR SEASONS OTELİ YAPACAK

Bill Gates, İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan deniz kenarındaki Palazzo Marini'yi 165 milyon euro ödeyerek satın aldı. Gates'in bu yapıyı çok beğendiği konuşuldu. Milyarder iş insanı, Roma'da aldığı bu yapıyı dünyanın pek çok yerinde şubeleri olan Four Seasons otellerinden birine dönüştürecek.

Roma'nın meşhur Trevi Çeşmesi ve İspanyol Merdivenleri, Palazzo Marini'ye oldukça yakın lokasyonlar. Roma'nın tam kalbinde yapılacak olan Four Seasons otelinin şu anki binasını IKEA kullanıyor. Bill Gates, iddialara göre bu yapıyı otele dönüştürmek için 100 milyon euro harcayacak. Four Seasons Otellerinin yönetimi Suudi Arabistan Prensi El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud’a ait.

Amerikalı ve Suudi iki ismin güçlerini birleştirmesi, Four Seasons Oteli’nin Roma’da yeni bir şube daha kazanması ve zikredilen rakamlar dünya gündeminde bugünün öne çıkan haberlerinden biri oldu.