UniLend nedir? UFT Coin geleceği nasıl yorumlanıyor? İşte, UFT Token fiyat tahmini!

UniLend nedir? UFT Coin geleceği nasıl yorumlanıyor? İşte, UFT Token fiyat tahmini!
Kripto para ve coin projeleri son dönemde popülaritesini artırırken, DeFi projelerinin geleceği de merak ediliyor. UniLend - UFT Coin de bunlardan biri. Peki, UniLend nedir? UFT Coin geleceği nedir? İşte, UFT Token fiyat tahminleri...

Son dönemde oldukça dikkat çeken DeFi ekosisteminin parlayan yıldızı UFT Coin yorum ve tahminlerle gündemde. UFT Coin geleceği 2022 ve sonrasında nasıl yorumlanıyor? Uzman analistler, UFT Token fiyatı için nasıl tahminlerde bulunuyor? UniLend Coin (UFT) hakkında merak edilenler sizlerle…

UNILEND NEDİR, NE İŞE YARAR?

UniLend, DeFi ekosisteminde yer alan bir kripto para ve coin projesidir. Mevcut platformlarda listelenmeyen ERC-20 tokenlerinin potansiyelini vurgulamak amacıyla piyasaya çıkarılmıştı. Borç verme/alma ve spot ticaret hizmetlerini tek bir platformda birleştirmiştir. Merkezi bir varlığa ihtiyaç duymadan token eklemek mümkündür.

UFT COIN NEDİR, NASIL ALINIR?

Projenin kurucusu ve CEO'su, daha önce Matic.network şirketinde çalışan strateji ve pazarlama uzmanı Chandresh Aharwar'dır.

UniLend projesinin Ethereum'a dayalı tokeni ise UFT Coin'dir. Token sahipleri, platformda UniLend'in geleceğine dair kararları oylayabilmektedir. Kullanıcılar yönetimde söz sahibidir. Böylece alım satım, borç alma/verme işlemleri UFT Coin ile ödüllendirilir. UniLend üzerinde UFT takası yapılabilir, yönetilebilir, fakat faiz vermez.

Şu anda pek çok kripto para borsasında listelenen ve işlem gören Unilend Coin'i almak isteyen yatırımcılar, öncelikle şu borsalardan birinde hesap açmalıdır:

Binance, Gate.io, Hoo ve MEXC.

Bu borsalar üzerinden UFT Token alınıp satılabilmektedir.

UFT COIN YORUM VE TAHMİNLERİ

UFT Token fiyatı şu an itibariyle 3.56 TL. Peki, uzmanlar UFT Coin geleceği için neler söylüyor? UFT Coin yorum ve tahminleri 2022 yılı dahil önümüzdeki birkaç yılın analizini içeriyor.

UniLend fiyatı, son 7 gün içinde %17,25 düştü. Fiyat son 24 saat içinde %0,09 düştü. Bugüne kadarki maksimum seviyesi 76,32 TL oldu.

Geleceği oldukça parlak görülen UFT Token, UniLend Coin Projesi yatırımcılarında güven oluştuğu anda oldukça kar getirebilecek bir proje olarak görülüyor. Özellikle 2022 yılında UniLend ve çeşitli yorumcular coinin, ilerleyen süreçte artacağını düşünüyor. 2023 yılı itibariyle fiyatının 0.19 dolar seviyesine geleceği belirtiliyor.