Eylül ayında Netflix'e gelecek 5 yeni içerik belli oldu! İşte, Netflix Eylül 2022 takvimine ilk bakış!

Eylül ayında Netflix'e gelecek 5 yeni içerik belli oldu! İşte, Netflix Eylül 2022 takvimine ilk bakış!
Netflix Eylül 2022 takvimi henüz detaylı bir şekilde açıklanmasa da, gelecek ay platforma eklenecek ilk 5 içerik bugün ortaya çıktı! Netflix dizileri ve filmleri milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu yapımlar büyük bir ilgiyle takip ediliyor. İşte, Eylül 2022'de dijital platform Netflix'e gelecek 5 bomba içerik...

Netflix Eylül ayında çıkacak diziler bugünlerde en çok araştırılan konulardan biri. Netflix Eylül filmleri ve dizileri, mevcut yapımlardan çok daha iddialı olacak. Amerikan içerik platformu henüz sonbahar programının tamamını paylaşmadı. Ancak, Netflix Eylül 2022 takvimi iddiaya göre izleyicilerini oldukça iddialı yapımlarla buluşturacak. Bugün gelen bir habere göre, platforma öyle 5 içerik geliyor ki, hepsi birbirinden efsane… İşte, dijital yayın platformuna gelecek ay eklenecek olan 5 yeni bomba içerik!

NETFLIX EYLÜL 2022 TAKVİMİNE İLK EKLENEN İÇERİKLER BELLİ OLDU

Netflix Eylül ayında abonelerini birbirinden başarılı filmler ve dizilerle buluşturacak. İşte o yapımlar!

Love in the Villa

Kat Graham ve Tom Hopper gibi son dönemin iki popüler ismini başrolde buluşturan romantik komedi dizisi Love in the Villa, Eylül 2022'de Netflix'te olacak. Mark Steven Johnson'ın yönettiği film, İtalya Verona'da çekildi. Filmde sevgilisinden ayrılan bir kadının tatil maceraları konu ediniliyor.

Do Revenge

Kara mizah temalı Do Revenge filmi, Likely Story'nin yeni komedilerinden biri. 3 yönetmenli dizide Drea ve Eleanor adlı kadın karakterlerin ilginç maceraları anlatılıyor.

Blonde

Marilyn Monroe'nun hayatını farklı bir bakış açısıyla anlatan Blonde filmini, Andrew Dominik yönetiyor. Netflix Eylül 2022 filmleri arasında dikkat çeken bu yapım, sonbaharın en çok beklenen filmlerinden biri. Ayrıca Netflix'in ilk NC-17 filmi olma özelliğini taşıyor.

Entergalactic

Spider-Man'in anime tarzını andıran Entergalactic bir anime dizisi olarak gelecek ay Netflix'e eklenecek. Filmde New York'ta aşkı bulmaya çalışan iki genç sanatçı ana karakterler olacak.

End of the Road

Queen Latifah'ın yönettiği gizemli gerilim filminde, ülke çapında seyahat ederek yeni bir hayata başlamak isteyen dul bir kadının gerilim dolu hikayesi anlatılıyor.