Yalı Çapkını 3. Sezon Başlıyor! Yalı Çapkını Yeni Sezon Tarihi Açıklandı

Yalı Çapkını 3. Sezon Başlıyor! Yalı Çapkını Yeni Sezon Tarihi Açıklandı
Yalı Çapkını yeni sezonu için geri sayım başladı. Yalı Çapkını 3. sezon yeni bölümleri ekrana geliyor. İşte Yalı Çapkını yeni sezon tarihi…

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını için beklenen açıklama geldi. Geniş bir izleyici kitlesi olan ve yayınlandığı günlerde yüksek reytingler alan Yalı Çapkını 3. sezonu ile ekranlarda olacak. Yalı Çapkını yeni sezon tarihinin açıklanmasıyla birlikte diziyi sevenler için geri sayım da başlamış oldu. Peki, Yalı Çapkını yeni sezon yayın tarihi ne? Yalı Çapkını 3. sezonu ne zaman başlayacak?

Yalı Çapkını 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Yalı Çapkını 3. sezon yayın tarihi 13 Eylül Cuma olarak açıklandı. Cuma akşamları ekranlara gelen dizi, yeni sezonda da Cuma akşamlarında yayınlanacak. Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti gibi dizilerle rekabet içerisinde olan dizi, yeni sezonda da bu rekabette yer alacak. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi, sadece oyuncu kadrosuyla bile Türkiye’de ilgi görmeyi başardı.

Yalı Çapkını Yeni Sezon Hikayesi

Yalı Çapkını yeni sezonu 74. bölüm ile ekranlara taşınacak. Dizinin yeni sezonunda 2 yıl sonrasına gidilecek. 2 sene sonrasındaki gelişmeler ise yavaş yavaş ekranlara gelecek. Seyran’ın yaşadığı hastalık nedeniyle zorlu süreç yaşanırken 2 yıl zaman atlaması ile birlikte hastalığı geçmiş olacak. Ancak bu 2 yıl hiç de kolay geçmeyecek.

Yalı Çapkını 3. sezonu itibariyle ekranlarda yer almaya devam edecek dizinin bu yıl son sezonu olması bekleniyor.