AVM'den atlayarak intihar eden Kader Yıldız'ın ölümündeki sır ne? Kader Yıldız'ın ölümüne sebep olan fotoğraf ne?

AVM'den atlayarak intihar eden Kader Yıldız'ın ölümündeki sır ne? Kader Yıldız'ın ölümüne sebep olan fotoğraf ne?
Anestezi teknikerliği yapan ve aynı zamanda sosyal medya fenomeni olan 25 yaşındaki Kader Yıldız, 8 Ekim Cumartesi günü Beylikdüzü'nde bulunan bir AVM'nin teras katından atlayarak yaşamına son vermişti. Bu olaydan sonra yıkılan annesi Gülnaz Yıldız, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına katılarak, kızının ölümünün arkasındaki sırrı bulmak istiyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programınına katılan bir kadın fenomen Kader Yıldız isimli genç kızın annesi olduğunu, kızının intihar ettiğini ve gerçek suçluların bulunması için yardım talebinde bulundu.

AVM'NİN TERASINDAN ATLAYARAK İNTİHAR ETMİŞTİ

Nişanlısının kendisini aldattığını öğrenen Kader Yıldız, 8 Ekim 2022 tarihinde İstanbul'da bir AVM'nin teras katından atlayarak intihar etti. Show TV'de görüntüleri yayınlanan Kader'in atlamadan önce gizemli bir kadın tarafından kurtarılmak istendiği ancak kurtarılamadığı görülüyor. Kader'in annesi Didem Arslan Yılmaz'ın programına çıkarak kızının neden intihar ettiğinin bulunmasını istedi. Annesi, Kader'in ölümünün ardında başka şeyler olduğunu ifade ederek suçlunun bulunarak cezasını bulmasını istediğini söyledi.

FOTOĞRAFI GÖNDEREN KADIN KİM?

Kader'in Berkan isimli bir kişiyle nişanlandığı, nişanlısının kendisini aldattığı ileri sürülüyor. İddialara göre Berkan isimli nişanlısı uyuşturucu madde de kullanıyordu.  Henüz 25 yaşında olan Kader'in sosyal medyada videolar yayınladığı ve kendi çapında fenomen olduğu belirtiliyor. Aynı zamanda bir anestezist olduğu öğrenilen Kader'in geçtiğimiz iki hafta önceki Cumartesi günü Beylikdüzü'ndeki bir AVM'nin terasından atladığı öğrenildi.

İddiaya göre Kader yakın zamanda nişanlandı. Ancak Kader'e ismi bilinmeyen bir kadının, nişanlısının kendisini aldattığını gösteren bir fotoğraf geldi. Bunu gören Kader, canına kıymaya karar verdi.  Kader'in annesi Gülnaz hanım, kızının nişanlısı Berkan'ın aynı dönemlerde Arzu isminde bir kadınla birikte olduğunu, Kader'e aldığı eşyaların aynısından Arzu'ya da aldığını söyledi.  Didem Arslan Yılmaz ve Kader'in annesi  fotoğrafı gönderen kadının  kadının gizemini çözmek istiyor.